Наш политолог обяви ще има ли предсрочни избори и каква роля

...
Наш политолог обяви ще има ли предсрочни избори и каква роля
Коментари Харесай

Първан Симеонов обясни защо няма да има предсрочни избори

Наш политолог разгласи ще има ли предварителни избори и каква роля извършва сега президента.

Президентът Радев е заел ролята на рефер по отношение на ръководството. Той се дистанцира от кабинета, тъй като не желае да губи поддръжка и това е обикновено. Това съобщи политологът от „ Галъп интернешънъл “ Първан Симеонов в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

Най-добрият вид за страната е институциите да имат обща позиция във връзка с украинската рецесия. Логично бе в един миг военният министър да тръгне в нова посока. Това бе добре за Янев, защото получи летящ старт за новия план, въпреки това видяхме огромните разломи в обединението. Конструкцията мъчно може да е постоянна, когато има несъгласие Изток-Запад. Когато напрежението е такова е разумно да има проблем за обединението, тъй като е формирана от сини и червени “, изясни Симеонов.

Асен Василев: До мен не е стигала информация дали съм обвинен

По отношение на задържането на Борисов, политологът съобщи, че това е обединило обединението. „ Тя се сплоти. На опозицията също ѝ е добре – защото се активизира “.

Симеонов съобщи, че настояването на предварителните избори е обикновено опозиционно държание. „ В изискванията на война се следи предпочитание за сближение на ръководството. Обществото е още надалеч от това да желае оставка на държавното управление и предварителни избори тъкмо в подобен миг. Надеждата за ново болшинство при ГЕРБ идва поради войната, защото показват прозападна политика. Тези процеси разрешават на ГЕРБ да мечтаят за излизане от изолираност. ГЕРБ обаче би трябвало още да поседят на аварийна пейка. Но дано да не изключваме нищо, тъй като никой не очакваше и, че Русия ще нападне Украйна “, посочи Първан Симеонов, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР